Redirectioneaza

Redirectioneaza

DE CE sa sustii APCF prin donarea a 2% din impozitul pe venit?

APCF a folosit resursele obtinute in anul 2018 pentru doua obiective strategice: Continua Dezvoltare Profesionala a specialistilor si Investitia in Noua Generatie, conform detaliilor de mai jos.

A. Continua Dezvoltare Profesionala 

  • Cca. 500 de specialisti, din Romania si Moldova, in Managementul Riscului de Frauda, Securitatii Informatiei si Conformitatii, au participat la evenimentele APCF: seminarii si conferinte
  • Cca. 40000 de vizualizari in mediul online a articolelor si evenimentelor APCF
  • Speaker in cadrul conferintei “Identificarea tiparelor de coruptie ce implica fonduri U.E.”, conferinta sustinuta de OLAF (European AntiFraud Office)

B. Investitie in Noua Generatie

  • 3 Burse pentru obtinerea certificarii: Examinator de Frauda- ACFE, au fost oferite gratuit pentru studenti din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”
  • Campania Educationala “Spune NU Fraudei! Spune DA Educatiei!”
  • Parteneriat cu Asociatia “Create Yourself” pentru copiii institutionalizati in proiectul: Descopera-ti Abilitatile, prin care 10 tineri au urmat cursuri de identificare a abilitatilor personale, urmand ca ulterior sa participle la cursuri de formare profesionala pentru dezvolatrea acelor abilitati
  • Proiectul APCF - “ Plantam Fapte Bune“ - Plantare de Copaci, judetul Ilfov (Popesti-Leordeni)

In Anul 2019 vrem sa crestem proiectele incepute si sa initiem altele noi.

Fii Alaturi de Noi! Sprijina APCF prin completarea Formularului de 2% conform detaliilor de mai jos.

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze, in fiecare an, 2% din impozitul pe venitul lor, catre o initiativa nonprofit (Organizatie non-guvernamentala, Asociatie sau Fundatie).

Aceasta suma nu reprezinta o contributie personala (sponsorizare, donatie, etc.) ci este o parte a bugetului de stat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte spre sectorul neguvernamental. Diferenta este ca, in acest fel, puteti decide singuri ce destinatie sa aiba aceasta suma, avand posibilitatea de a indrepta acel 2% (din impozitul pe care oricum il platiti) catre o organizatie neguvernamentala pe care vreti sa o sprijiniti.

CUM REDIRECTIONEZI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE APCF ?

Pasul 1. Completeaza Formularul 230.pdf (daca in 2018 ai avut venituri numai din salarii) sau Declaratia Unica (daca in 2018 ai realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii etc.).

Datele de identificare ale APCF se regasesc mai jos:

Numele organizatiei: Asociatia pentru Prevenirea si Combaterea Fraudelor (APCF)
Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 33555547
Contul bancar in format IBAN: RO14RNCB0082144136670001

Pasul 2. Trimite formularul la Administratia Financiara de care apartii pana la 15 martie 2019: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire).

P.S. Daca nu ai timp, te ajutam noi cu depunerea lui. Trimite-l completat catre Noi si ne ocupam Noi de restul formalitatilor.