Redirectioneaza

Redirectioneaza

DE CE sa sustii APCF prin donarea a 2% din impozitul pe venit?

APCF a folosit resursele obtinute in anul 2017 pentru doua obiective strategice: Continua Dezvoltare Profesionala a specialistilor si Investitia in Noua Generatie, conform detaliilor de mai jos.

A. Continua Dezvoltare Profesionala  

  • Cca. 500 de specialisti din Romania si Moldova in Managementul Riscului de Frauda, Securitatii Informatiei si Conformitatii,  prezenti fizic la evenimentele APCF: seminarii si conferinte
  • Cca. 15000 de vizualizari in mediul online a articolelor si evenimentelor APCF
  • Partener EUROPOL la campaniile:  “No More Ransom” si “Don’t be a Money Mule”
  • Sustinator al “Zilei Internationale Anticoruptie”, alaturi de Directia Generala Anticoruptie  si al “Saptamanii Internationale de Constientizare a Riscului de Frauda”- ACFE  U.S.A

 

B. Investitie in Noua Generatie

  • 2 Burse pentru obtinerea certificarii: Examinator de Frauda- ACFE, au fost oferite gratuit pentru studenti din cadrul Universitatii Bucuresti-Facultatea de Drept 
  • Campania Educationala “Spune NU Fraudei! Spune DA Educatiei!”
  • Parteneriat cu Asociatia “Create Yourself” pentru copiii institutionalizati in proiectul: Descopera-ti Abilitatile
  •  Proiectul APCF 500- “ Plantam Fapte Bune“ -Plantare de Copaci, judetul Buzau

In Anul 2018 vrem sa crestem proiectele incepute si sa dam drumul altora noi.

                          Fii Alaturi de Noi!  Sprijina APCF prin completarea Formularului de 2% conform detaliilor de mai jos.  


Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze, in fiecare an, 2% din impozitul pe venitul lor, catre o initiativa nonprofit (Organizatie non-guvernamentala, Asociatie sau Fundatie).

Aceasta suma nu reprezinta o contributie personala (sponsorizare, donatie, etc.) ci este o parte a bugetului de stat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte spre sectorul neguvernamental. Diferenta este ca, in acest fel, puteti decide singuri ce destinatie sa aiba aceasta suma, avand posibilitatea de a indrepta acel 2% (din impozitul pe care oricum il platiti) catre o organizatie neguvernamentala pe care vreti sa o sprijiniti.

CUM REDIRECTIONEZI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE APCF ?

Pasul 1. Completeaza Formular 230.pdf  (daca in 2017 ai avut venituri numai din salarii) sau Formular 200.pdf (daca in 2017 ai realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii etc.).

Datele de identificare ale APCF se regasesc mai jos:

Numele organizatiei: Asociatia pentru Prevenirea si Combaterea Fraudelor (APCF)
Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 33555547
Contul bancar in format IBAN: RO14RNCB0082144136670001

Pasul 2. Trimite formularul la Administratia Financiara de care apartii pana la 25 mai 2018: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire).

P.S. Daca nu ai timp, te ajutam noi cu depunerea lui. Trimite-l completat catre Noi si ne ocupam Noi de restul formalitatilor.